Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Mine tjenester og produkter

Naturlig Facelift (Ansiktsløft)

Ansiktsmassasje

En behagelig ansiktsmassasje som løser opp spenninger og gir ansiktsmusklene ett løft! Ansiktsmassasjen kan utsette aldringsprosessen, samtidig som du blir avslappet. Med rolige, varsomme massasjegrep behandles både hud, bindevev og muskler i ansikt, hodebunn, nakke og skuldre. Blod- og lymfesirkulasjonen settes i gang og ansiktet blir naturlig avslappet med friske roser i kinnnene.


Kr. 500,- varer ca 45 min

Fotmassasje

Styrke immunforsvaret og forebygge!

Behandlingen går på fotens soner, som er linket til kroppens organer og funksjoner. Ofte kan det oppleves en utrenselseseffekt, som er positiv og som viser at kroppen selv har begynt å håndtere de signaler vi gir via trykk på føttenes soner. En bør ha minimum 3 behandlinger, for at den skal ha effekt selv om en enkelt behandling allikevel kan virke avstressende.


Kr. 500,-varer i ca 60 min

Stressmestring

Nøkler/hjelpemidler og bevisstgjøring

Det finnes ulike typer stress, positivt og negativt. Og det er veldig ulike faktorer som kan utløse indre stress og uro. Det kan være både fortid og miljøet rundt deg nå. Det er flere hjelpemidler en kan ta i bruk. Jeg vil også gjerne hjelpe deg til å bli mer bevisst på å være til stede i det du gjør (mindfullness). Det påvirker stressnivået i høy grad! Pust er et viktig og undervurdert verktøy i forhold til stress og jeg kan gi deg eksempler på pusteøvelser som kan hjelpe i forhold til bedre søvn og generelt takle vanskeligesituasjoner/

dager på en bedre måte.Vi kan legge opp timen utifra ditt ønske/behov.


Kr. 500,- varer ca 60 min

Fotbad & massasje

Dette er et tilbud for deg som trenger å senke skuldrene litt og få litt ro og pleie.Du setter deg godt til rette med et varmt fotbad og en tekopp/kaffekopp.

Deretter lett fotmassasje med velgjørendefotkrem/olje tilslutt.


Kr 300,- varer ca 30 min


Kr 250,- pr person, når det er 2 som gjør det sammen

Forever Living

Kunne du tenkte deg allsidige og drøye hverdagsprodukter, med en følelse av luksus, til en god pris?

Forever Living´s velværeproduktene inneholder høy grad av egenprodusert stabilisert og kaldpresset Aloe Vera (egen spesiell patent). Jeg hjelper deg gjerne til å finne riktige produkter til ditt behov, og du er hjertlig velkommen til å ta kontakt med meg for en produktvisning, utlånsbag, prøver osv.


Er du ute etter en gave, så ta kontakt. Jeg hjelper deg å finne det rette til rett person. Min lille butikk hjemme er alltid åpen.

Se gjerne min shop side


www.myaloevera.no/eris

0